Turnlust Hallum is al jarenlang dé sportclub voor Hallum en omgeving op het gebied van turnen, acro, (kleuter) gymnastiek voor jongens en meisjes, bodygym en jazz. De vereniging telt op dit moment circa 100 leden. En het aantal leden groeit nog steeds.

Grote prestaties worden door de leden behaald, op provinciaal en zelfs op landelijk niveau!

Turnlust Hallum heeft vele Friese Kampioenen gehad in het verleden en nu nog en ook op Nederlands niveau zijn prijzen binnengehaald.

Turnlust Hallum is een vereniging die voor iedereen die wil turnen, acroën, of jazz- dansen, ongeacht het niveau, een passend aanbod heeft.

Een sportvereniging krijgt inkomsten via contributie van haar leden. Dat dekt de noodzakelijke kosten die een club maakt. Turnlust Hallum draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in deze mooie sportclub. Om de kwaliteit en het sportniveau van Turnlust Hallum te waarborgen is uw hulp dan ook erg belangrijk.

U kunt Turnlust Hallum steunen door lid te worden van de “Club van 50.

Door een bedrag van  € 50,00 of meer per jaar (tot wederopzegging) te doneren steunt u Turnlust Hallum en met dit bedrag kan de contributie laag blijven voor alle leden.

Hiervoor krijgt u naamsvermelding op onze website www.turnlusthallum.nl  .

Wilt u  lid van  de  “Club van 50” worden of heeft u nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar bestuurturnlusthallum@gmail.com en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u geen interesse hebben dan horen we dat ook graag.

Voor de verwerking van uw gegevens en hoe wij hier mee om gaan verwijzen wij u naar de privacy policy te vinden op onze website.