Sponsor Turnlust jaarlijks en word ‘VRIEND’ van Turnlust Hallum.

Waarom sponseren?

Turnlust Hallum is een actieve vereniging met elk jaar weer veel enthousiaste leden, dat is natuurlijk fantastisch en willen we graag zo houden.

Alle opgehaalde sponsorgelden kunnen we gebruiken voor o.a. het onderhouden en aankopen van alle materialen die nodig zijn voor het uitoefenen van de diverse sporten.

Hoe werkt het?

Klik op onderstaande link en vul uw gegevens in. De formulieren kunnen ingevuld via de mail (bestuurturnlusthallum@gmail.com) geretourneerd worden of in de brievenbus gedaan worden (Ondersmastate 33 te Hallum). Elk jaar zal aan het begin van het nieuwe jaar het afgesproken sponsorbedrag automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven. Indien gewenst kunt u deze doorlopende machtiging weer intrekken door dit schriftelijk door te geven aan de penningmeester van Turnlust Hallum (bestuurturnlusthallum@gmail.com). Zo mogelijk kan het logo (indien aanwezig) op de website van Turnlust Hallum worden geplaatst.

donateurschap Turnlust Hallum

Voor de verwerking van uw gegevens en hoe wij hier mee om gaan verwijzen wij u naar de privacy policy te vinden op onze website.