Start seizoen 2021-2022 Turnlust

In Geen categorie by Frouke SlagerLeave a Comment

De zomervakantie is voorbij en vanaf morgen starten de scholen weer en dus ook Turnlust. We hopen op een goed en gezond seizoen!

Inmiddels zijn alle leden op de hoogte gesteld m.b.t. de indeling van de groepen. Een aantal leden zijn van de maandag naar de donderdag gegaan en een aantal van de woensdag naar de donderdag. Mocht dit voor deze week nog niet haalbaar zijn, vanwege regelen van oppas en dergelijke, dan is het ook geen probleem dat uw zoon/dochter deze week nog bij de ‘oude groep’ komt.

Daarnaast zijn een aantal meiden uitgenodigd voor een proefperiode bij de selectie op maandag en woensdag.

De meiden van jazz zijn ook gemaild.

Freerunning/gym jongens – vacature

Helaas is het ons tot op heden nog niet gelukt om vervanging te vinden. De komende maand gaan we nog proberen of we het voor elkaar kunnen krijgen.

Zumba/bodygym – vacature

De huidige trainster van deze groepen heeft elders meer uren kunnen krijgen waardoor ze deze groepen na deze week geen training meer kan geven. We zijn inmiddels aan het kijken naar vervanging.

Vrijwilligers gezocht!

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers op diverse vlakken: activiteitencommissie, redactie (voor toesturen van stukken aan de huis-aan-huis kranten dan wel opstellen van stukken), juryleden acro en selectie en bestuursleden (secretaris, penningmeester, voorzitter, algemeen lid). Zonder vrijwilligers kunnen we niet. Zou je iets voor Turnlust willen/kunnen betekenen op wat voor vlak dan ook, dan horen we het graag via bestuurturnlusthallum@gmail.com.

Leave a Comment